• Bedmintonový turnaj stredných škôl

          • Žiačky a žiaci našej školy sa dňa 23.1.2024 a 25.1.2024 zúčastnili okresného kola stredných škôl v bedmintone, ktoré organizovalo CVČ Bánovce nad Bebravou.

            Našu školu reprezentovali žiačky z 3.A - Andrea Bližnáková,Klaudia Robotová a Viktória Virágová, chlapci z 2.A - Martin Václavík, Kristián Kulašiak a Adrián Sedláček. Ich bedmintonové športové zdatnosti preverili žiaci a žiačky z Gymnázia Janka Jesenského a  zo Strednej odbornej školy strojníckej.               

            Obe naše družstvá sa umiestnili na 3. mieste. Ich radosť z pohybu, skvelé výmeny nestačili na súperov a súperky, máme, čo zlepšovať (hlavne podanie), ale húževnatosť a bojovnosť bola v ich podaní parádna.

            ĎAKUJEME za reprezentáciu a tešíme sa na budúci ročník!

          • Úspešní v Olympiáde kritického myslenia

          • Žiaci našej školy sa dňa 12. 12. 2023 zúčastnili školského kola Olympiády kritického myslenia.  Postup do krajského kola, ktoré sa uskutoční 19. marca, si zabezpečili Lucia Striežencová z 3.A, Alexandra Svitková z 1.A a Aleš Talian z 2.A. GRATULUJEME!

          • Odštartovali sme rok 2024

          • V prvý deň školy v novom roku 2024 sme začali sv. omšou pri príležitosti 2. výročia vysvätenia našej školskej kaplnky pomocným biskupom Petrom Beňom. 

            Ďakujeme nášmu duchovnému správcovi školy pánovi kaplánovi Martinovi Sedláčkovi za jeho výklad Písma a povzbudivé slová, ktoré mnohí z nás potrebovali počuť... Tento deň sme nemohli začať krajšie, hodnotnejšie a zmysluplnejšie! :)

            Našim študentom v mene vedenia školy a jej zamestnancov ešte raz želáme veľa síl a radostí na každý jeden deň - v študijnom aj v osobnom živote.